top of page
IMG_2919.jpg
Photoroom_20240412_174921_edited.png

Wat is Lasergamen?

 

Lasergamen is een spannend en uitdagend spel waarbij spelers tegen elkaar strijden om punten te scoren door hun tegenstanders uit te schakelen met een lasergeweer. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren en als winnaar uit de strijd te komen.

Lasergamen is een spel dat geschikt is voor jong en oud. Het is een perfecte activiteit voor een teambuilding, vrijgezellen, familie uitstap, vriendenuitstap of gewoon een leuke namiddag en biedt de ultieme combinatie van strategisch denken en adrenaline verhogende actie.

Door het dragen van een helm met sensoren en het vasthouden van een lasergeweer kunnen spelers elkaar raken door middel van infraroodstralen. Elke keer dat een speler geraakt wordt, verliest hij of zij punten. Het doel is om de meeste punten te scoren door je tegenstanders zo vaak mogelijk te raken en zelf zo min mogelijk geraakt te worden.

Voor wie is het ?

 

Lasergamen is een spel voor jong en oud echter raden we wel aan om kinderen pas vanaf 12 jaar (of zesde leerjaar) te laten Lasergamen.

 

Onze Lasergame uitrusting bestaat uit professionele lasergame wapens, vanaf 12 jaar kunnen de kinderen over het algemeen de lasergame wapens goed vastgehouden en word het spel 'begrepen'.

intager_lasertag_024-e1674501473489.png
Photoroom_20240414_202443_edited.png

De term “Free for all” spreekt voor zich, je kunt geen beroep meer doen op andere spelers maar zal nu zelf de strijd aan moeten gaan met je tegenstanders.

 

Beschikbare rol:Soldaat – Als soldaat beschik je over een machine geweer en een granaatwerper.

Professionele lasergame uitrusting met helm inclusief sensoren

 

Voor een leuke spelbeleving hebben wij gekozen om helmen te gebruiken bij onze lasergame wapens. Door de extra sensoren word het spel realistischer en spannender. 

IMG_5974_groot5scope1-1536x768.webp

Laserguns: Intager Raptor 3

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur van Intager. Dit is de Raptor 3, dit wapen gebruiken wij in combinatie met een helm met extra sensoren voor een betere spelbeleving. Op het wapen zit een ‘scope’ waarmee je nog makkelijker kan richten op je tegenstander. Gaat dit jou helpen om de hoogste score te behalen?

De Raptor 3 specificaties:

  •  hit feedback: trilt wanneer je geraakt wordt

  • tweede geweerloop: kies tussen een granaat of kogels

  • LCD kleurenscherm: Zie in real time wie je raakt! Levens, munitie, scores, stand 

  • gekleurde led om de teamkleuren aan te geven

  • lasergamegeluiden

Photoroom_20240412_181532_edited.png
bottom of page