top of page
IMG_2919.jpg
IMG_2919.jpg

Professionele uitrusting

Bij LaserShooting eXperience maken we gebruik van professionele lasergame uitrusting, een van de redenen waarom we de leeftijdsgrens vanaf 12 jaar hanteren is omdat onze lasergame wapens een lengte van 70 cm lang hebben. Over het algemeen kunnen de lasergame wapens vanaf deze leeftijd goed vastgehouden worden en word het spel ‘begrepen’.
In totaal beschikken we over 20 wapens en helmen.

IMG_2919.jpg
IMG_2919.jpg
IMG_5974_groot5-e1594161889544_edited.pn

Lasergun Raptor 3

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur van Intager, namelijk de Raptor 3. Naast iedere lasergun, behoort een helm met sensoren tot de standaard uitrusting.

Deze helm is draadloos verbonden met de lasergun en heeft extra sensoren voor een betere spelbeleving.
 

De Raptor 3

  • is draadloos (bluetooth connectie)

  • heeft online / offline spelmogelijkheden

  • realistische look en geluiden

  • heeft de mogelijkheid om verschillende geweren in te stellen

  • Lengte: 70 centimeter

H0f312492f46c458a850a12a4c5399d0dL1-q1ww1mj6m1kc5lw2mvdx8aaabkkcu9lawujtai9fcw.webp

Scope

Ieder wapen is uitgerust met een scope ofwel een vizier.
Hiermee is het nog realistischer lasergamen, alsof je Call of Duty of PUBG reallife aan het spelen bent! Het rode puntje richt je op de tegenstander, je schiet en gegarandeerd raak!

 

raptor3_multicolor_leds-300x262.webp

Gekleurde LED's

Gekleurde LED's geven de teamkleuren en andere signalen weer tijdens het spel. Hierbij kunt u denken aan ontvangen hits, het in bezit hebben van een vlag en vele andere effecten. Het ziet er ook nog eens zeer gaaf uit in een donkere speelomgeving.
 

IMG_2919.jpg
helm_r3-Photoroom_edited_edited.png

Helm met sensoren

Met deze draadloze helm ben je aangekleed in een paar seconden.

Ready, Set, GO. Wat een stoere uitstraling! Door de draadloze communicatie heb je geen last van draden naar de lasergun toe, dit alles maakt het zeer simpel en comfortabel om te dragen!

Onze helmen hebben een universele pasmaat die geschikt is voor elke speler.

IMG_2911_edited.jpg

Special shot

Naast de reguliere schoten, kun je een special shot activeren op het wapen. De range is korter en het signaal is breder. Dat maakt deze special shot ideaal om te gebruiken als bijvoorbeeld granaatwerper, medische support of een andere speciale functie. Dit is voorafgaand aan het spel volledig in te stellen!
 

raptor3_laser_tag_built_in_sensor.png

Sensoren

Het wapen bevat sensoren aan de voorkant en aan de zijkant. Dit zorgt ervoor dat spelers niet vals kunnen spelen en altijd geraakt kunnen worden, ook al verschuilen ze zich volledig en is alleen hun wapen zichtbaar. Dit zorgt voor een betere spelbeleving omdat alle spelers constant op hun hoede moeten zijn en geraakt kunnen worden. Hierdoor moeten ze in beweging blijven, wat het spel leuk houdt.
 

bottom of page